Voorjaarsrommelmarkt voor Franciscuskerk

De winter is voorbij en het voorjaar begonnen. Voor de Stichting Reddingsplan Franciscuskerk het sein om op vrijdag 13 en zaterdag 14 april de eerste rommelmarkt van 2018 te organiseren.

De afgelopen maanden zijn er veel spullen binnen gekomen. Op zo’n veertig kramen vindt u een uitgebreide sortering aan boeken, antiek en curiosa, huishoudelijke artikelen, speelgoed en puzzels, elektra, lampen, elpees, CD’s en DVD’s. Natuurlijk is er een ruim aanbod van meubels en alles wat daarbij hoort.

Kom langs en geniet van de bonte verzameling van artikelen,  die op deze dagen te zien zijn. Er is altijd wel iets bij wat te gebruiken is en door de verkoop van deze artikelen krijgt de stichting de financiële ondersteuning die het verdient!

De vrijwilligers helpen u graag. De opbrengst is geheel bestemd voor het groot onderhoud en de verdere restauratie van de Franciscuskerk.

Stichting Reddingsplan Franciscuskerk

In 1992 is de Stichting Reddingsplan Franciscuskerk opgericht met als doel geld in te zamelen voor de restauraties en onderhoud van de kerk. Al veel is gerestaureerd aan de kerk maar er is altijd geld nodig, ook voor het onderhoud. Op vrijdag en zaterdag, 13 en 14 april is deze rommelmarkt Oudewater weer in de Anna’s Hoeve. De rommelmarkt wordt al jarenlang alleen door vrijwilligers georganiseerd.

Meer over de voorjaarsrommelmarkt voor Franciscuskerk

  • Datum: vrijdag  13 april 2018 van 10.00 – 15.00 uur en
    zaterdag 14 april 2018 van 10.00 – 13.00 uur.
  • Locatie: Anna’s Hoeve, Hoenkoopse Buurtweg 43, Oudewater.
    Er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen.
  • Gratis entree.
  • Inlichtingen: Mevrouw Bets van Apeldoorn, telefoonnummer (0348) 562625, en de heer Jan Boere, telefoonnummer (0348) 563268.