Rommelmarkt Stichting Reddingsplan Franciscuskerk

Kom langs en koop de mooiste spullen op de rommelmarkt op Anna’s Hoeve! Op bijna veertig kramen zijn zorgvuldig geselecteerde spullen te vinden met voor elk wat wils. Er is een ruime sortering aan boeken, meubels en antiek / curiosa en daarnaast veel huishoudelijke zaken, elektra, lampen en elpees, CD’s en DVD’s. Teveel om op te noemen. Bekijk het zelf en  geniet van dit leuke evenement!

Rommelmarkt Oudewater: steun de Franciscuskerk

In 1992 is de Stichting Reddingsplan Franciscuskerk opgericht met als doel geld in te zamelen voor de restauraties en het onderhoud van de kerk. Al veel is gerestaureerd aan de kerk maar er is altijd geld nodig, ook voor het onderhoud. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september is de rommelmarkt Oudewater weer in de Anna’s Hoeve. De rommelmarkt wordt al jarenlang alleen door vrijwilligers georganiseerd.

Kom langs en geniet van de bonte verzameling van artikelen, die op deze dagen te zien zijn. Er is altijd wel iets bij wat te gebruiken is en door de verkoop van deze artikelen krijgt de stichting de financiële ondersteuning die het verdient!

Meer informatie over rommelmarkt Oudewater voor Franciscuskerk

  • Datum: Zaterdag 10 september 2016.
  • Tijd: van 10.00 – 13.00 uur.
  • Locatie: Anna’s Hoeve, Hoenkoopse Buurtweg 43, Oudewater.
  • Gratis entree.
  • Inlichtingen: Mevrouw Bets van Apeldoorn, telefoonnummer (0348) 562625 en de heer Jan Boere, telefoonnummer (0348) 563268.