‘Snoei!’ in Teatro da Graça (extra voorstelling)

In maart 2015 bracht het Boezemtheater het stuk ‘Victor Charley Charley’ van Nelleke den Boer op de planken. Nelleke heeft sinds die tijd niet stil gezeten en een prachtig, intiem en spannend stuk geschreven; ‘Snoei!’.

Het handelt over een man die een groot verlies probeert te verwerken en daar bijzondere keuzes in maakt. Nelleke en Joke zijn in de zomer van 2016 gestart met de voorbereidingen om dit stuk ten uitvoer te brengen. De repetities zijn inmiddels begonnen met vier geweldige spelers. Bijzonder aan het proces is dat één van de spelers geen speelervaring heeft en zich er vol overtuiging voor inzet; een spannend gegeven.

Spel: Robert Bekkema, Jeffrey Bijkerk, Kim Vianen en Harriët van Zuilen. Script: Nelleke den Boer. Regie: Nelleke den Boer en Joke van Diest. Muziek, geluid en licht: Chris da Graça.

Uitvoeringen

Uitvoeringen staan gepland op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart om 20.30 uur en op zondag 2 april  en 15.30 uur.  Deze voorstellingen zijn inmiddels allemaal uitverkocht. Er is een extra voorstelling op zondag 2 april om 12.00 uur!

Meer informatie over ‘Snoei!’ in Teatro da Graça

  • Datum: zondag 2 april 2017.
  • Aanvang: 12.00 uur.
  • Locatie: Teatro da Graça, Goudsestraatweg 2 in Oudewater.
  • Informatie: Teatro da  Graça werkt uitsluitend met aanmeldingen via de mail en bevestiging nadat de betaling is ontvangen. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Joke (06 51055298) en Chris (06 51583059).
  • Er zijn per voorstelling 40 à 45 plaatsen beschikbaar.