Spekkoekkoningin ontvangt Masterchef Ben Ungermann

Unieke kans om Ben Ungermann te ontmoeten in Oudewater!

Jessica Chang Sing Pang (49) is ‘De Spekkoekkoningin’, model en gastvrouw. Naast haar regelmatige optreden in diverseTV commercials richt zij zich sinds 1 september 2020 op het bakken van spekkoeken. En met daverend succes. Waar op 1 september de eerste spekkoek afgedekt met een stukje zilverfolie, haar huis verliet, is er nu een heuse bakkerswinkel aan de Peperstraat in heksenstad Oudewater. Topchefs als Ron Blaauw, Herman Den Blijker en Jermain de Rozario zijn erg enthousiast over de kwaliteit van de spekkoeken. Jessica is uniek in de ambachtelijk bereiding en het aantal smaken waarin de spekkoek te verkrijgen is.

Inmiddels levert ze haar spekkoeken  niet alleen aan restaurants in de regio maar ook naar Italië, Bulgarije, Frankrijk, Suriname en last but not least Australië. Dat laatste pakketje resulteert nu in een bezoek van Ben Ungermann (Masterchef Australië) aan haar bakkerswinkel in Oudewater.
Met deze ‘meet and greet’ lanceert Jessica tevens haar debuut in de supermarkt. Coop Heijmans in Oudewater neemt de spekkoeken op in het assortiment. En als er één schaap over de dam is volgen er meer.
Jessica verruilde haar baan als manager van twee succesvolle kookscholen voor het ondernemerschap en laat met De Spekkoekkoningin zien dat je een stevige crisis ook kansen biedt. Toonaangevend vakblad Bakkerwereld plaatste haar niet voor niets op de cover van het laatste magazine.
Spekkoek liefhebber Marijke Helwegen heeft laten weten ook aanwezig te zijn.
Wil je er ook bij zijn meld je dan aan via de Facebook pagina van De Spekkoekkoningin!
Datum 22 augustus
Locatie: De Spekkoekkoningin, Peperstraat 14 Oudewater
Tijdstip: 14.00 – 15.30 uur.