Sponsorwandeling Alpe d’HuZes in Hekendorp

Team voor Elkaar organiseert op 7 februari 2015 een winterse wandeltocht met na afloop een heerlijk stamppottenbuffet voor het KWF. Team voor Elkaar, bestaande uit 7 personen, gaat 4 juni 2015 deelnemen aan de Alpe d’HuZes. Ze gaan hardlopend, wandelend of fietsend de Alpe d’Huez beklimmen en daarmee zoveel mogelijk geld inzamelen voor het KWF.  Hugo en Marja de Jong, Jan en Annelies de Groot, Ineke Rooimans en Heleen en Wim de Groot gaan deze geweldige prestatie aan voor het goede doel!

Sponsorwandeling Alpe d’HuZes in Hekendorp

Bij deze sponsorwandeling in Hekendorp kan er gekozen worden uit 2 verschillende afstanden. Er is een route van 7 km. en één van 12 km. De route loopt door het prachtige Hekendorpse poldergebied. Een leuke tocht die door iedereen te wandelen is. Deze sponsorwandeling wordt mogelijk gemaakt door een aantal partijen: Vlooswijk Aardappelen en Fruit (Montfoort), Sportschool Move-a-Lott (Haastrecht), Jumbo Blankenstijn (Oudewater), Slagerij Gelderblom (Driebruggen) en Verenigingsgebouw De Boezem (Hekendorp).

De start vindt plaats vanaf 14.30 uur vanuit het Verenigingsgebouw de Boezem in Hekendorp. Na de wandeling is daar ook een heerlijk stamppottenbuffet. De bijdrage die betaald wordt voor het buffet is € 15,– per persoon. Dit gehele bedrag komt ten goede aan het KWF. Kom ook naar dit sportieve evenement en maak er een gezellige wandeltocht van! Alles voor het goede doel!

Meer informatie over de Sponsorwandeling Alpe d’HuZes in Hekendorp

  • Datum: zaterdag 7 februari 2015
  • Startpunt: Verenigingsgebouw De Boezem in Hekendorp
  • Kosten: € 15,- per persoon. (Deze bijdrage gaat compleet naar het goede doel van het KWF)
  • Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk.
  • Voor meer informatie: Ineke Rooimans op telefoonnummer: 06 29 397556 of Heleen de Groot op e-mailadres: wesmee@hetnet.nl.