Stadscafé ‘Kracht van Oudewater’

De Kracht van Oudewater is in volle gang en 2018 belooft een fantastisch jaar te gaan worden voor onze stad! Na het succes van het eerste Stadscafé (16 november jl.) zijn enthousiaste inwoners en ondernemers aan de slag gegaan met de eerste programma’s. Het volgende Stadscafé vindt plaats op woensdag 7 maart om 20.00 uur in het stadhuis van Oudewater.

Kracht van Oudewater

Oudewater is een bourgondische en historische stad in een prachtig groene omgeving. Een bruisende, actieve stad met trotse inwoners en veel lokale ondernemers. Het is belangrijk om deze identiteit vast te houden en waar mogelijk te versterken, zodat Oudewater vitaal en aantrekkelijk blijft voor inwoners en gasten. Hoe zorgen we dat het ‘DNA van Oudewater’ — dat wat Oudewater tot Oudewater maakt — behouden blijft en versterkt wordt?

De Kracht van Oudewater is een initiatief voor en door de stad. Van ondernemers, de gemeente, verenigingen, maatschappelijke instellingen en bewoners. Voor Oudewater!

Lees hier meer over de ontwikkelingen van ‘Kracht van Oudewater’!

Meedoen?

Vanuit de projectgroepen zal tijdens het volgende Stadscafé een update gegeven worden van de laatste ontwikkelingen. Bent u enthousiast geworden en wilt u ook graag een bijdrage leveren? Laat het dan weten, uw inbreng wordt zeer gewaardeerd! Als u zich reeds heeft aangemeld voor een werkgroep dan zal u t.z.t op de hoogte worden gesteld per mail.

Wij kijken uit naar het volgende Stadscafé en we hopen jullie daar allemaal weer te zien!

Meer over het Stadscafé ‘Kracht van Oudewater’

  • Datum: woensdag 7 maart 2018.
  • Aanvang: 20.00 uur.
  • Locatie: Stadhuis Oudewater, Visbrug, zij-ingang Kapellestraat, Oudewater.
  • Toegang: gratis.