Kamermuziekfestival 11 – 13 oktober 2019

In het weekend van 11 – 13 oktober 2019 organiseert Podium Oudewater het Kamermuziekfestival 2019. Twee jonge en zeer succesvolle ensembles vullen dit prachtige programma: Het Delta Piano Trio en het Barbican Quartet. En dan niet te vergeten het succesvolle wandelconcert op de zaterdagmiddag. Dit jaar met het geweldige Berlage Saxophone Quartet. Nieuw dit jaar is er op de zondagmiddag een culinair lunchconcert.
Voor het slotconcert zijn weer een leuke groep vrienden en collega’s bereid gevonden waarmee twee spectaculaire mooie stukken gespeeld worden van Brahms en Dvorak.

Geniet ook van dit geweldige programma in het weekend van 11 – 13 oktober. U vindt nog meer informatie en filmpjes op de website van Podium Oudewater
Neem alvast een voorproefje en bestel meteen uw kaarten via de website van Podium Oudewater. Wees er snel bij want wij weten van andere jaren dat het snel uitverkocht kan zijn. Het zou jammer zijn als u dit fantastische programma mist!

Barbican String Quartet

De drie prachtige kwartetten die door het Barbican String Quartet gespeeld worden, zullen afgewisseld worden met smakelijke gerechten die zijn geïnspireerd op de culinaire voorkeuren en eigenaardigheden van de componisten. Natuurlijk gelardeerd met sappige verhalen!

Kijk voor inhoudelijke informatie over het programma op Podium Oudewater.

Musici
Amarins Wierdsme – viool
Timothy Crawford – viool
Christoph Slenczka – altviool
Yoanna Prodanova – cello

Meer informatie over het Kamermuziekfestival 2019

  • Datum: Zondag 13 oktober 2019
  • Tijd: 12.00 uur
  • Uitvoering: Barbican String Quartet
  • Locatie: Muziekhuis, Kapellestraat
  • Entree: €  45,00 per persoon, incl.lunch
  • Voor het bestellen van tickets, combinatietickets of een passe-partout, raadpleeg de website van Podium Oudewater