Kamermuziekfestival 11 – 13 oktober 2019

In het weekend van 11 – 13 oktober 2019 organiseert Podium Oudewater het Kamermuziekfestival 2019. Twee jonge en zeer succesvolle ensembles vullen dit prachtige programma: Het Delta Piano Trio en het Barbican Quartet. En dan niet te vergeten het succesvolle wandelconcert op de zaterdagmiddag. Dit jaar met het geweldige Berlage Saxophone Quartet.
Voor het slotconcert zijn weer een leuke groep vrienden en collega’s bereid gevonden waarmee twee spectaculaire mooie stukken gespeeld worden van Brahms en Dvorak.

Geniet ook van dit geweldige programma in het weekend van 11 – 13 oktober. U vindt nog meer informatie en filmpjes op de website van Podium Oudewater
Neem alvast een voorproefje en bestel meteen uw kaarten via de website van Podium Oudewater. Wees er snel bij want wij weten van andere jaren dat het snel uitverkocht kan zijn. Het zou jammer zijn als u dit fantastische programma mist!

Marit & Friends

Al voor de derde keer is Marit Vliegenthart muzikaal leider van het Kamermuziekfestival Oudewater. En ook al voor de derde keer neemt zij het slotconcert voor haar rekening samen met enkele van haar muzikale vrienden.

Kijk voor inhoudelijke informatie over het programma op Podium Oudewater.

Musici
Marit Vliegenthart – viool
Bas Treub – viool
Iteke Wijbenga – altviool
Richard Wolfe – altviool
Anestasia Feruleva – cello

Meer informatie over het Kamermuziekfestival 2019

  • Datum: Zondag 13 oktober 2019
  • Tijd: 20.15 uur
  • Uitvoering: Marit & Friends
  • Locatie: Stadhuis Oudewater, Visbrug 1
  • Entree: €  17,50 per persoon
  • Voor het bestellen van tickets, combinatietickets of een passe-partout, raadpleeg de website van Podium Oudewater