Toneelstuk voor kinderen “Florian en het wonderflesje”

De Hekendorpse Toneelvereniging (H.T.V.) brengt op zaterdag 1 november 2014 een fantastisch toneelstuk voor kinderen. Dit leuke toneelstuk wordt opgevoerd in het Verenigingsgebouw ‘de Boezem’ in Hekendorp. Kom ook met (klein)kinderen en geniet van deze mooie uitvoering. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Toneelstuk voor kinderen “Florian en het wonderflesje”

Florian is de jongste lakei aan het hof van koning Waldemar en koningin Eulalia van Eldorado en is goed bevriend met prinses Amalia, de mooie dochter van de koning en de koningin. Zo bezorgt hij de prinses stiekem taartjes, die ze eigenlijk niet mag hebben, anders past ze niet meer in haar mooie jurken. Florian heeft per toeval een flesje met een toverdrankje gemaakt, waardoor je een poosje onzichtbaar wordt als je er iets van drinkt. Zo komt hij achter de boze plannen van de heer Valentijn en zigeunerin Zenobia om de koning van de troon af te zetten en zelf koning te worden. Benieuwd hoe het afloopt? Kom dan naar het paleis van de koning in Hekendorp.

Meer informatie over dit toneelstuk voor kinderen

  • Datum: zaterdag 1 november 2014.
  • Tijdstippen: Om 14.30 uur en om 18.30 uur. De uitvoering duurt ongeveer 1 uur.
  • Locatie: Verenigingsgebouw ‘de Boezem’ Hekendorp.
  • Zaal open een half uur voor aanvang.
  • Tickets kunnen vooraf gereserveerd worden via mail: htv@hotmail.nl of telefonisch op 0182 501069 (Ruud Rooimans). De tickets kunnen ook aan de zaal gekocht worden.
  • Entree: € 5,- per persoon.