Vencounter 2015 in Oudewater

Het evenement Vencounter 2015 in Oudewater vindt plaats rondom het Pinksterweekend. Vanaf  vrijdag 22 mei tot en met Tweede Pinksterdag 25 mei wordt dit evenement gehouden op het terrein van Maatschap Van Leeuwen aan de Zuid Linschoterzandweg 50 in Snelrewaard. Midden in de groene weilanden verrijst daar op deze dagen een heuse camping met grote Amerikaanse Vans. Van heinde en verre komen de liefhebbers van deze grote auto’s voor een ‘Meet & Greet’. Het is vooral een gezellig samenzijn van liefhebbers van deze Vans, die ervaringen uitwisselen en met het hele gezin kunnen genieten van muziek, lekker eten en drinken.

Discotheek Gieltjes verzorgt het hele weekend de discotheek. En op zaterdagavond treedt de coverband ‘The Joint Strik Fighters’ op van 20.30 tot 01.00 uur. Verder zijn er verschillende stands aanwezig met leuke spullen om te kopen en er is een snackwagen voor de inwendige mens.

Mensen met een Amerikaanse auto mogen op het terrein staan naast de andere Amerikaanse auto’s. Voor de overige bezoekers is er een apart parkeerterrein, waar vrijwilligers de weg zullen wijzen om prettig te parkeren.

Vencounter 2015 in Oudewater ook voor kinderen

Omdat het ook een gezinsmeeting is, zijn er ook verschillende dingen te doen voor kinderen. Er is een springkussen en voor de kleintjes kunnen er poffertjes gegeten worden. Als het weer het toelaat en er genoeg aanmeldingen zijn wordt er ook vanaf het terrein een luchtballon opgelaten. Voor informatie over prijzen kijk op www.japhibv.nl

Kom ook en geniet van deze fantastische dagen en bekijk van dichtbij deze geweldige Amerikaanse auto’s!