Workshop Communicatiestijlen en contact maken

Met sommige mensen op één lijn zitten, is geen enkel probleem. Eén woord met elkaar wisselen, is al voldoende om elkaar te begrijpen. En het is geen enkele moeite om de ander enthousiast te krijgen. En bij sommige mensen lijkt het net of met alles wat ingebracht wordt, de plank misgeslagen wordt. Hoe kan dat toch?

Deze workshop communicatiestijlen en contact maken gaat over de verschillende communicatiestijlen die mensen hanteren. Er wordt inzicht gegeven in de eigen voorkeurstijl en er wordt geleerd die van anderen te herkennen. Daardoor is het gemakkelijker om de eigen boodschap over te brengen aan mensen met een andere stijl. Veel misverstanden en conflicten worden daardoor voorkomen. Deze workshop Communicatiestijlen en contact maken is voor iedereen herkenbaar en gemakkelijk toe te passen.

Georganiseerd door het Cultuurhuis Oudewater

Het Cultuurhuis Oudewater organiseert veel cursussen en workshops. En zo ook deze inspirerende en leerzame workshop. Raadpleeg regelmatig de evenementenkalender van deze website, maar kijk ook op de site van het Cultuurhuis Oudewater of  Volksuniversiteit Het Groene Hart.

Meer informatie over de workshop communicatiestijlen en contact maken