Workshop en lezing over voorlezen

Iedere (groot)ouder gaat “op het gevoel af” als het gaat om voorlezen. Maar een workshop en lezing over voorlezen: dat is wel handig! In de workshop van Jos Walta komt hij antwoord geven op de vraag “Voorlezen, hoe doe je dat nou eigenlijk?”. Jos Walta is een groot pleitbezorger van lezen en voorlezen. Op deze avond vertelt hij hoe belangrijk en leuk voorlezen en het lezen van kinderboeken is. Wat zijn de huidige leestrends bij kinderen? Hoe worden ze geprikkeld? Jos Walta verzorgt de lezing voor iedereen die geïnteresseerd is in goede boeken voor kinderen. En vooral: hoe krijg je het enthousiasme bij kinderen om te gaan lezen?

Op deze en andere vragen wordt het antwoord gegeven tijdens de workshop en lezing over voorlezen. Iedereen gaat naar huis met de gedachte: “Voorlezen, dat is écht iets voor mij!” Deze lezing is interessant voor alle (groot)ouders, leerkrachten van groep 1 t/m 4, pedagogisch medewerkers en voorleesvrijwilligers.

Jos Walta, van kinderboekwinkel De Boekenberg in Eindhoven, is de leesbevorderingsgoeroe pur sang. Mis deze workshop en lezing over voorlezen niet! Aanmelden kan via cultuurhuis@oudewater.nl.

Georganiseerd door het Cultuurhuis Oudewater

Het Cultuurhuis Oudewater organiseert veel cursussen en workshops. En zo ook deze bijzondere workshop en lezing over voorlezen. Raadpleeg  regelmatig de evenementenkalender van deze website, maar kijk ook op de site van het Cultuurhuis Oudewater.

Meer informatie over workshop en lezing over voorlezen