Workshop Nek- en schoudermassage

In de workshop Nek- en schoudermassage worden eenvoudige technieken geleerd, die in de meeste omstandigheden prima toe te passen zijn. In nek en schouders kan namelijk veel spanning zitten. Het is een dankbaar gebied om te masseren. Een aandachtige massage kan veel verlichting geven.

Hoe gaat het eraan toe in de workshop Nek- en schoudermassage?

Na een demonstratie masseren cursisten elkaars nek en schouders. De massage is op een gewone stoel, de ontvanger leunt voorover op een kussen voor zich op een tafel. De kleding blijft aan en we gebruiken geen olie. Er wordt ook veel aandacht gegeven aan de eigen houding, zodat de masseur zelf ook ontspannen blijft.

Een eenvoudige beschrijving van hetgeen behandeld is, is onderdeel van de workshop. Trek makkelijk zittende kleding aan en neem warme sokken of sloffen mee zodat de schoenen uit kunnen.

Georganiseerd door het Cultuurhuis Oudewater

Het Cultuurhuis Oudewater organiseert veel cursussen en workshops. En zo ook deze inspirerende workshop. Raadpleeg  regelmatig de evenementenkalender van deze website, maar kijk ook op de site van het Cultuurhuis Oudewater of  Volksuniversiteit Het Groene Hart.

Meer informatie over de workshop Nek- en Schoudermassage