Workshop ‘Ontdek je eigen kracht’ in Cultuurhuis Oudewater

In het najaar van 2016 geeft Praktijk Claudia van Hoorn drie workshops over persoonlijke ontwikkeling en bewustwording in het Cultuurhuis in Oudewater.

Heb je weinig energie? Heb je het gevoel dat alles tegenzit en je grip verliest? Zit je niet lekker in je vel, heb je veel last van stress? Of ben je op zoek naar een stukje verdieping en inspiratie?

In deze workshops ga je ontdekken hoe je meer in je eigen kracht kunt komen. Naast de nodige theorie gaan we vooral door middel van oefeningen veel doen en ervaren om je bewustwording op gang te brengen en inzichten op te doen. Daarnaast breng je hoofd en hart meer in balans en krijg je handvaten om anders in het leven te staan en situaties anders tegemoet te treden.

Vooral plezier, tijd en aandacht voor jezelf staan in deze workshops centraal. Ben je er klaar voor om te groeien? Zorg dan dat je erbij bent!

Workshop 1

Deze avond gaan we in op het effect van bewustwording. Hoe is het met jouw balans en jouw energieniveau gesteld? Je gaat ervaren wat jouw gevoel van vertrouwen en zelfvertrouwen is, en je leert een en ander over je persoonlijkheid.

Workshop 2

In deze workshop gaat het over (keuze)stress, hoe je hoofd en hart (weer) in balans brengt. Wat zijn jouw waarden en je beperkende overtuigingen / gedachten? Tenslotte maken we contact met jouw innerlijke wijsheid.

Workshop 3

Op de afsluitende avond gaat het over begrenzen: kan jij nee zeggen? Wat is de kracht van kwetsbaarheid? We gaan op zoek naar het innerlijk kind in jou en kijken hoe de verbinding met jezelf is. Tenslotte werpen we een blik op de toekomst, wat is jouw weg?

Samenstelling van de groep is minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Je kunt de workshops los van elkaar volgen, maar het effect bij deelname aan 3 workshops zal groter zijn.

Meer informatie over de workshop ‘Ontdek je eigen kracht’ in Cultuurhuis Oudewater

  • Datum: dinsdag 13 september 2016.
    Workshops 2 en 3: 27 september en 11 oktober 2016.
  • Tijden: 19.30 – 22.00 uur.
  • Locatie: Cultuurhuis Oudewater, Kluwen 1 te Oudewater.
  • Kosten: de prijs per workshop is € 25,00, de prijs voor alle drie de workshops samen is € 70,00.
  • Aanmelden: info@claudiavanhoorn.nl.
    Je ontvangt dan een bevestiging van inschrijving en aanvullende informatie.
  • Meer informatie: via mail (info@claudiavanhoorn.nl) of bel Claudia op (06) 51322962.