Workshop schilderen met acrylverf

Er wordt een korte cursus gegeven: workshop schilderen met acrylverf. Deze workshop is voor zowel kinderen als volwassenen. Elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur  vindt dit plaats in het Inloop Atelier Hoeve Spooorzicht in Papekop. Er zijn nog twee periodes. In de maand augustus op 1, 8, 15 en 22 augustus en in september op 12, 19 en 26 september. Bij mooi weer wordt de workshop buiten gegeven en anders vindt het plaats in de Hooiberg. Ontdek de creativiteit in uzelf en ervaar in een korte workshop waar uw talenten liggen.

Workshop schilderen met acrylverf

Deze workshop is voor iedereen geschikt. Sluit u ook aan bij een brede groep belangstellenden; voor zowel volwassenen als kinderen. Welkom bij Inloop Atelier Hoeve Spoorzicht op de Diemerbroek 4 in Papekop.

Meer informatie over workshop schilderen met acrylverf.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met  Marian Baars of Paulien Verhoef op telefoonnummer 06 30 301187 of 0348 564062.

Kosten € 10,– per persoon. Aanmelden kan tot 1 uur vooraf aan de datum en tijdstip van de workshop. Materiaal is aanwezig. Docent: Paulien Verhoef.