Judo: examens en toernooi in Houten

De Judo-examens bij RPS op 12 maart

Richard Proost laat het volgende weten: « Eindelijk konden we na 2 jaar weer judo-examens op het sportcentrum houden. 85 judoka’s uit Lopik, Linschoten, Montfoort en Oudewater lieten aan de examinatoren zien wat zij de afgelopen tijd hebben geleerd. Voor veel judoka’s was het een spannende middag. Voor sommigen was het hun eerste examen en andere judoka’s gingen voor een hogere kleur band. Het was een geslaagde middag waarbij alle judoka’s met een hogere kleur slip met certificaat of een hogere kleur band naar huis gingen. »
Hieronder de 29 judoka’s die een hogere kleur band behaald hebben.

Gele band: Mitch van Gaans, Niels Zeinstra, Max van Wensveen, Sven Frouws, Jilles van Veen, Dariën Plomp, Leroy Groen, Job Roozenboom, Rens den Hartog, Annabelle Leegwater, Guido van Zoelen, Jonne Blokhuis en Henk Verheul.
Oranje band: Pepijn Kool, Wessel van Rossum, Björn van Vliet, Luke Verkerk, Judo Zondag, Elissa Hoogendoorn, Liam Eikelenboom, Juliette Vieberink, Larissa Kuipers, Gilles Drost en Job Verheul.
Groene band: Rens Boetekees en Aran Paasschens.
Blauwe band: Merel van Rossum, Maaike Proost en Yoran Vierbergen

Groot Houten Judotoernooi te Houten

Op zondag 13 maart zijn Merel van Rossum en Maaike Proost allebei knap eerste geworden op het Groot Houten Judotoernooi te Houten. Het Toernooi vond plaats in sporthal The Dome.
Vroeg in de ochtend moesten Merel en Maaike gewogen worden om in hun gewichtsklasse toegelaten te worden. Beiden waren gelukkig goed op gewicht.

Daarna starten de eerste wedstrijden. Beide dames waren goed op dreef en scoorde alleen maar ippons.
Hierdoor stonden zij op de hoogste trede van het podium!

Bron en foto’s: Richard Proost

 

Laisser un commentaire