In memoriam: Jan den Butter

Door: Oudewater.net

Jan den Butter is op donderdag 5 oktober overleden. Naast ondernemer was hij actief in het kerkelijk leven, de politiek (hij was maar liefst 22 jaar volksvertegenwoordiger voor de ORG, RPF, ChristenUnie en het CDA), en als voetballer bij OVS. Daarnaast zong hij ook bij het Schuylenburchtkoor; kortom een bijzonder actief man.

De laatste jaren bleef Jan den Butter op allerlei fronten zijn steentje bijdragen aan het maatschappelijk en sociaal leven in Oudewater en uiteraard ook binnen zijn eigen gezin en familie. Hij werd in stijl naar zijn laatste rustplaats gebracht.

Wij wensen kinderen, familie, vrienden en bekenden veel sterkte met dit verlies.

2 thoughts on “In memoriam: Jan den Butter”

  1. Editha V.d.Bergh-Hörmann zegt:

    Beste familie, mijn welgemeende condoleances bij het verlies van jullie dierbare. Mocht Jan den Butter in de 30 er 40 er jaren op de Lange Burchwal gewoond hebben, dan kenden mijn zus en ik hem wellicht, er woonde n.l. wel een familie den Butter aan de overkant ; vanaf ons huis gezien naar rechts , richting politiebureau ( destijds) . Veel sterkte toegewenst. Groetend , Editha van den Bergh -Hörmann. Tiel

  2. Martijn van Dijk zegt:

    Aan alle familie en bekenden veel sterkte toegewenst met dit verlies. Jan is (meen ik) jaren lang, op de Lange Burchwal een buurman van mijn oma geweest, Mevr Arends en toen zij afgelopen februari overleed was hij nog op de uitvaart dienst in de kerk, dat zal ik nooit vergeten. Een vreselijk aardige man die zal zeker gemist worden in Oudewater. M.V.G. Martijn van Dijk.

Geef een antwoord