Veel judo in afgelopen weekend

Het was weer  een vol judoweekend; zowel nationaal als internationaal. Op zaterdag 9 maart stond judoka Susanne Kelder uit Lopik op het 4e Bartje-A Judotoernooi te Assen. En zondag 10 maart was voor heel veel andere judoka’s van Richard Proost Sport een zondag vol judo.

(meer…)

Carnavalsmis 2019 was een belevenis voor de bomvolle kerk

De  Carnavalsmis in een bomvolle Franciscuskerk op zondagochtend is altijd een hele happening. Dit jaar was het nog specialer dan anders vanwege een verrassend optreden van 3 doedelzakspelers, die samen met pastoor Huub Spaan de kerk betraden en  die o.a. het koor begeleidden. Aan het einde van de mis kwam Dennis de Groot, wie kent m niet, voor prins Koen een lied zingen. Tears in Heaven bracht veel emotie los in het publiek.

Een dienst waarin vreugde en verdriet wel heel mooi bij elkaar kwamen en waarbij de kerkgangers voluit konden meezingen.

Hier een korte videoflits

Carnaval Uivergein 2019

Allereerst wil ik een groot compliment maken voor het prachtige blad de UIVERGEINER op mooi papier met schitterende kleuren fijne verhalen en mooie foto’s; vooral het middenblad met een zwevende prins met hofdames en raad van elf boven de markt van Oudewater is een lust voor het oog. Maar dan de rest …
Lees het verhaal met mooie foto’s en een mooi filmpje!

(meer…)

Vrouwen van Nu Oudewater leuk en heel actief

Wie mag de titel ‘regioverschilmaker’ gaan dragen de komende jaren? Vrouwenvereniging Vrouwen van Nu in Oudewater is er druk mee geweest en heeft wel een voorkeur.

Oudewater – Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Vereniging Vrouwen van Nu speelt daar op in door op deze dag een speciale regiodag te organiseren in Bergambacht. Drie leden van het klankbordteam van Vrouwen van Nu afdeling Oudewater, Bep Sluis, Coby Kuiper en Anneke Broekhuizen, vertellen over deze dag en de vele andere activiteiten van Vrouwen van Nu. (meer…)

Tennislessen voor +/- 50-plussers

Tennisvereniging De Heksenmeppers gaat weer tennislessen geven voor beginners van plusminus 50 jaar. Had u ooit al willen leren tennissen maar kwam het er niet van? Zie hier uw kans.

De cursus start 17 april a.s. om 10.30 uur met een introductie, waarna nog 8 lessen volgen. Kosten voor de gehele cursus zijn 55 euro en dit is inclusief het gebruik van een tennisracket.

Meer info is te verkrijgen bij Leo  Henkes, tel. 0348 – 563192 of per mail lam.henkes@planet.nl

U kunt ook even kijken op de website www.heksenmeppers.nl

 

Benefietdiner KENIAPROJECT op dinsdag 2 april 2019

Stichting Keniaproject van Teus en Leny Bos is een ANBI erkende goede doelen stichting uit Oudewater. De stichting ondersteunt het HURUMA kinderhuis in Eldoret, Kenia. Hier verblijven momenteel 55 kinderen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar. Het huis is in 2007 gesticht door het echtpaar Teus en Leny Bos uit Oudewater. Nagenoeg alle gelden die binnenkomen bij de stichting worden overgemaakt naar Kenia, de overhead is nihil. Voor verdere informatie over het kinderhuis zie www.kenia-project.nl. (meer…)