Windfall 77 op het podium tijdens Oudewater LIVE!

Drie jaar geleden kwamen de mannen van Windfall 77, na jaren niet gespeeld te hebben, speciaal voor Goud van Oudewater tijdens Oudewater 750 jaar Stad weer bij elkaar als band.
Dit voelde als vanouds en dus besloten zij eens in de maand weer samen te komen. Gewoon om het repertoire te blijven spelen en vooral om samen muziek te blijven maken. (meer…)

Oudewater in al zijn roerige tijden

Opnieuw is het de Geschiedkundige Vereniging gelukt om een gevarieerde collectie samen te stellen rond de verschillende roerige tijden die Oudewater heeft gekend. Van bekende namen en gebeurtenissen worden allerlei attributen, tekeningen en afbeeldingen getoond die de moeite waard zijn om eens te bekijken. (meer…)

Manegefeest trekt nogmaals groot publiek

De manege van de Hollandsche IJsselruiters was bomvol afgelopen zaterdag 17 maart. Het was de locatie voor alweer de tweede editie van het Manegefeest, georganiseerd door de jongerenvereniging SJOUD. Oudewaterse bekendheid DJ Tjeusto was ook opnieuw van de partij en verzorgde de muziek van de avond. Carnavalskrakers tot ‘gouwe ouwe’ kwamen voorbij. Op alles werd gedanst, wat zorgde dat het binnen een aangename temperatuur was in vergelijking met buiten. (meer…)