4.000 euro voor Scouting Jorisgroep dankzij VriendenLoterij

Maandag 8 mei werden de scouts van de Jorisgroep Oudewater verrast met een cheque van € 4.000,- van de VriendenLoterij. De vereniging was in de maand april landelijk de succesvolste deelnemer van de VriendenLoterij Belmaanden en werd daarvoor beloond met een flinke, extra som geld!

Belmaanden VriendenLoterij

De Jorisgroep deed mee aan de Nationale Belmaanden van de VriendenLoterij. Dit is een landelijk initiatief om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier een financieel steuntje in de rug te geven. De Jorisgroep wil met de inkomsten uit de Nationale Belweken graag een belangrijk deel van de uitbouw van Clubgebouw De Draak realiseren.

Oudewater-Jorisgroep

Extra inkomsten voor uitbouw van De Draak

Het stenen gebouw van Clubgebouw De Draak wordt een paar meter naar voren uitgebouwd. Daardoor krijgen de scouts een grotere keuken, meer toiletten, douches, wasbakken en een nieuwe hal. De ingang van De Draak wordt verplaatst naar de zijkant en het lokaal op de bovenverdieping wordt bijna twee keer zo groot. Met deze uitbreiding voldoet De Draak aan alle eisen van deze tijd, wordt geheel rolstoelvriendelijk en alle 180 leden kunnen we zo nog veel meer plezier en uitdaging bieden tijdens de wekelijkse opkomsten!

Bron: Harold Broekhuizen, Scouting Jorisgroep Oudewater | 22 mei 2017

Geef een antwoord