AD Terrassentrofee 2016 voor Eetcafé Lumière in Oudewater

Nog niet eerder in Oudewater gebeurd, maar dit jaar hebben ‘we’ de AD Terrassentrofee binnen gehaald! Eetcafé Lumière aan de Markt in Oudewater heeft vanochtend, uit handen van nieuwschef Derk Westra, de AD Terrassentrofee 2016 mogen ontvangen. Met een cijfer van maar liefst 8,4 stond hij bovenaan de lijst en was er vanochtend reden voor blijdschap op de Markt.

ad-terrastrofee_lumiere_12-9-2016-041_Oudewater

Deze zomer bracht de jury van AD Groene Hart, bestaande uit een lid van de vakjury, een lezer en een verslaggever, een bezoek aan het eetcafé. Wat volgens de jury opvalt is het ruim opgezette terras, de vriendelijke bediening en de goede sfeer. De doorslag gaf de positieve beoordeling van de bezoekers, maar ook de vakjury was zeer lovend over de heerlijke gerechten en de ‘zeer gunstige’ prijs-kwaliteit verhouding.

ad-terrastrofee_lumiere_12-9-2016-082_Oudewater“Een cadeautje…”, volgens Rens, die vol trots vertelde dat hij en zijn zoon Jasper pas sinds februari van dit jaar eigenaar zijn geworden van Eetcafé Lumière. Ook het personeel was trots op de door hun geleverde  prestatie. “We hebben het met elkaar mooi voor elkaar gekregen.”

Wie een bezoek brengt aan Eetcafé Lumière merkt dat ze vol enthousiasme bezig zijn: de menukaart wordt regelmatig aangepast, de vrolijke uitstraling van het personeel, de heerlijke, kleurige kussentjes op de terrasstoelen (voorzien van het logo). En natuurlijk alles wat ook de vakjury van het AD niet is ontgaan. Kortom: jonge ondernemers, die er weer lekker tegen aan gaan.

En hoe leuk is het dan niet om ook nog de AD Terrastrofee overhandigd te krijgen. Chapeau!

Bron: Oudewater.net | 12 september 2016
Tekst: Gerdine van de Ven & Bert van der Horst | Foto’s: Bert van der Horst

Geef een antwoord