Amy zoekt sponsoren

Amy Visser (17) uit Oudewater gaat op 28 maart met Stichting Out of Area een week naar Bosnië om daar vrijwilligerswerk uit te voeren. Dit doet ze samen met 39 medestudenten van de opleiding Maatschappelijke Zorg van het ROC. Ze is op zoek naar mensen die haar willen sponsoren.

‘‘We gaan aan de slag in Mostar bij een activiteitencentrum voor verstandelijk beperkten en bij een Roma-kamp. Op beide plekken speelt armoede een grote rol. Het is bizar om te zien in wat voor een toestand mensen daar leven.’’

‘‘Wij gaan er samen voor zorgen dat het activiteitencentrum wordt opgeknapt en we houden activiteiten voor de mensen daar. Ik wil op deze manier mijn steentje bijdragen en iets achterlaten waar ze later ook nog iets aan hebben’’, legt Amy Visser uit.

Om de reis en het werk te realiseren is ze op zoek naar sponsoren. ‘‘Ik heb het bedrag van 475 euro bijna bij elkaar. Maar hoe meer geld ik inzamel, hoe meer er kan gebeuren. Sponsoren kan door geld te geven, maar ook in de vorm van materialen of bijvoorbeeld door spullen uit te lenen aan ons.’’

De bouwgroep heeft interesse in bouwmaterialen waarmee ze het activiteitencentrum kunnen opknappen zoals: kwasten, verfrollen, hamers, schilderstape, schroeven en een boormachine. De activiteitengroep is onder andere op zoek naar fotolijstjes, houtlijm en materialen om sieraden van te maken.

Amy sponsoren kan door contact met haar op te nemen via: amy_visser@hotmail.com. Meer informatie over de stichting is te vinden op: www.outofarea.nl.

Bron: Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | 19 maart 2015 

Geef een antwoord