Autobedrijf van Dam reikt 1e kentekenplaathouder uit

vandam3Op zaterdag 19 juli overhandigde Wim van Dam, van Autobedrijf Van Dam, de allereerste originele ‘Oudewater 750jaar’ kentekenplaathouder aan mascotte Ropey. Hiermee is het startsein gegeven, aan een ieder die interesse heeft, om langs te komen bij Autobedrijf van Dam en een kentekenplaathouder op te halen!

Wim van Dam vertelt: ‘Ons bedrijf bestaat bijna 50 jaar, tweede generatie. Een echt familiebedrijf en altijd in Oudewater gevestigd. Er werken in totaal 11 mensen bij ons. Het persoonlijk contact en de korte communicatielijnen binnen ons bedrijf, maakt dat we een fijn bedrijf hebben.
In het verleden zijn wij Mazdadealer geweest, maar sinds 2012 zijn wij aangesloten bij Bosch Car Services. Dat betekent dat wij nú horen bij een universele garageformule (380 vestigingen in Nederland), waardoor we alle automerken (ook in de werkplaats voor reparatie en onderhoud) aan kunnen. Om dit wat meer over de bühne te gooien, heb ik het idee van de kentekenplaathouder bedacht. Zo kunnen we de inwoners vertellen over onze overstap naar Bosch Car Services, maar kunnen we bovendien een bijdrage leveren aan het feestjaar’.

Iedere inwoner van Oudewater kan vanaf vandaag een originele kentekenplaathouder met ‘Oudewater 750jaar’ erop ophalen. ‘Alle geïnteresseerde zijn van harte welkom. De houder is gratis en wordt ook gratis gemonteerd’, zegt Wim.

‘De houder komt ook zeker op mijn eigen auto, lacht Wim. Ik ben zelf geboren en getogen Oudewaternaar en trots op onze stad. Ik verwacht dat het feestjaar groots wordt, voor iedereen, jong of oud’.

vandam2

Stichting Oudewater 750 jaar Stad | juli 2014

Geef een antwoord