Bezoek & Bericht van de Burgemeester

“De meest gestelde vraag van de afgelopen weken aan mij is: “En, ga je ook in Oudewater wonen?” Opmerkelijk. Sowieso is dit wettelijke verplicht, maar ik kan mij niet voorstellen hoe je als burgemeester je functie goed kan uitvoeren op afstand. Je moet er ook echt zijn.
Mijn antwoord is dan ook steevast ‘ja’. En wat mij betreft zo snel mogelijk.Vanaf 1 januari is dat gelukkig het geval.

 

Rondom mijn installatie ben ik overspoeld met heel warme en hartelijke reacties. Van familie, vrienden, kennissen en uit mijn zakelijke netwerk. Maar ook van de Oudewaternaren zelf. En van de raad, college, ambtenaren en collega-burgemeesters. Allen willen steunen en helpen. Dit voelt als een buitengewoon warm welkom en geeft heel veel energie. Heel veel dank!

Ik kijk uit naar nieuwe ontmoetingen. Ik ben nieuwsgierig naar de verhalen van Oudewater, Hekendorp,Papekop en Snelrewaard. Op woensdag ben ik op de markt te vinden. Spreek mij gerust aan. Maar ik kom ook graag bij u langs. Nodig mij gerust uit en we gaan zien wat mogelijk is.

Binnenkort start ik met mijn eigen ‘nieuwsbrief’. Wilt u die ontvangen? Mail naar burgemeester@oudewater.nl

Tot slot roep ik u op om met de wintermaanden en feestdagen voor de deur vooral naar elkaar om te zien. Wie heeft er extra aandacht nodig? Help elkaar. Wat zo op het eerste gezicht een kleine moeite is, kan voor de ander ontzettend veel betekenen.”

 

Danny de Vries

Burgemeester gemeente Oudewater

Bron: Gemeente Oudewater | Woensdag 25 november 2020

Geef een antwoord