Veel creativiteit op markt in Cultuurhuis Oudewater

In Cultuurhuis Oudewater wordt zaterdag 11 november voor de derde keer een gezellige CreaMarkt gehouden. Van 10.00 tot 16.00 uur staan er zo’n 23 verschillende tafels met allerhande creatieve producten van particulieren.

De CreaMarkt is opgezet door Esther en Peter Pel. Ze zijn er opnieuw in geslaagd een groot en divers aanbod aan creativiteit te kunnen presenteren. Esther: “We willen met deze markt mensen een kans geven hun creatieve maaksels te koop aan te bieden.”

Dat er veel aanbod is blijkt wel door de diversiteit. Er zijn bekende stands, maar ook nieuwe standhouders. Ria Vink zal op de CreaMarkt haar laatste uitverkoop doen van knutselspullen uit haar winkel. Er is bijvoorbeeld een stand met mooie spreuken op steigerhout, viltpoppetjes, porselein, hondenspeelgoed, sieraden en kerstverpakkingen. De deelnemers van de dagbesteding van Abrona, die hun werkplek in het Cultuurhuis hebben, verzorgen de koffie en thee en hebben ook een verkooptafel met zelfgemaakte artikelen.

Esther Pel vertelt dat de CreaMarkt vorig jaar begon met een try-out, maar inmiddels al voor de derde keer wordt georganiseerd vanwege de grote belangstelling van zowel de standhouders als de vele enthousiaste bezoekers. “Het Cultuurhuis is er ook een prima plek voor en we zitten weer helemaal vol”.

Bron: Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | 8 november 2017

Geef een antwoord