Dag van de Ouderen van Oudewater 750 bijzonder geslaagd

Stichting Oudewater 750 jaar Stad houdt echt rekening met alle doelgroepen. De meeste mensen vallen trouwens ongetwijfeld in meerdere doelgroepen, want je ziet heel vaak mensen die je al eerder hebt gezien. Maar de Dag van de Ouderen was echt bedoeld voor de ouderen en mensen met een beperking en mindervaliden. Van die uitnodiging is dan ook van harte gebruik gemaakt. Zowel ’s middags als ’s avonds was het volle bak voor in het Zalencentrum. En terecht; het programma was werkelijk af; puntgaaf.

Oudewater-2015-Willeke 249Maanden is de commissie onder de bezielende leiding van Gonnie de Groot bezig geweest met de voorbereiding van het programma. Daarna werden ook anderen aan het werk gezet om ook dit feest tot een groots feest te maken. En dat is gelukt.

Deze commissie, en daarna iedereen die optrad hebben er met Willeke Alberti voor gezorgd dat alle 65+’ers en mensen met een beperking hebben kunnen genieten van een echt onvergetelijke dag!

Artozona en Treatief

Oudewater-2015-Willeke 112Het enthousiaste publiek kon genieten van bekende Oudewaterse personages die door de voortreffelijke samenwerking van Artozona en Treatief op het toneel tot leven werden gewekt.

Ze stapten uit een tableau vivant om de volledige zaal afwisselend o’s en a’s, applaus, schaterlachen en glimlachjes te ontlokken. Uiteraard was er veel muziek uit vroeger tijden. Mooi gebracht. En na de pauze was er Willeke …

Willeke Alberti

Willeke Alberti was daar om mensen te laten genieten en dat deed ze, maar ze wist ook menigeen te ontroeren. Op voortreffelijk wijze.

Oudewater-2015-Willeke 245

Alle gasten werden verwend met een hapje en een drankje, met veel gezelligheid, muziek en theater en echte betrokkenheid van de artiesten. Mooi; heel mooi!

Bron: Redactie Oudewater.net | 13 juni 2015

Geef een antwoord