Dansschool D’joy danst jaarlijkse kerstshows

Dansschool D’joy van dansdocente Ilana Immerzeel heeft afgelopen week de jaarlijks terugkerende kerstshows gehad. De afgelopen periode hebben ze, in de lessen hard geoefend voor deze shows. Zaterdag 10 december was de eerste show in Montfoort. Het dak ging eraf! Donderdag 15 december hebben ze hun danstalent in Kamerik laten zien en afgelopen zaterdag 17 december is het afgesloten met een geweldige show in Oudewater, die inmiddels is uitgegroeid tot een volledige dansschool met veel verschillende danslessen.

Dansschool D’joy, ‘Dance for Joy’, werd opgericht op 15 september 2014. Vanaf het eerste moment waren er veel geïnteresseerden die graag alle dansvormen wilden uitproberen! Inmiddels drie locaties verder geniet Ilana van al het talent dat voorbij komt. De jongste dansers bij D’joy zijn 2 en de leeftijd loopt op tot en met 40+. Ilana: “Voor iedereen die van dansen houd is er bij ons een les waar hij/zei zich prettig bij voelt. Ben je geïnteresseerd in stoer en los? Dan hebben wij onze Streetdance & hiphoplessen. Maar hou jij meer van techniek en rustige muziek? Dan hebben wij voor alle leeftijden Klassiek Ballet en Modern.”

Dansschool D’joy is bij veel evenementen aanwezig maar heeft ook eigen shows die jaarlijks terug keren zoals de kerstshow en de eindshow.

Ilana: “Ik geniet ervan om de kids en de volwassenen op het podium te zien stralen! Dat is waar ik het voor doe. Bij de shows komen veel bezoekers kijken, ouders, grootouders en bekenden van alle dansleerlingen.”

Ze oefenen met het doel op een hoger niveau te komen, maar ook het groepsgevoel en het plezier komt daar bij kijken. Dansschool D’joy is voor iedereen toegankelijk.

Voor meer informatie: www.dansschooldjoy.nl of vraag meer informatie aan op dansschooldjoy@outlook.com.

Bron: Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | 20 december 2016

Geef een antwoord