Dansshow WinterWonderland bij Richard Proost Sport

Zaterdag 12 december was het zover, de zaal bij sportcentrum Richard Proost Sport was omgetoverd tot Winterwonderland theater; de gasten werden getrakteerd op een prachtige dansshow.

De dansgroepen hebben vanaf de zomervakantie een aantal dansen geoefend. Het is leuk om je danskunsten te laten zien aan familie, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes.

De generale repetitie was om 12.00 uur gepland, deze verliep super goed voor alle groepen. Na gezellig wat gesnoept en gedronken te hebben, werd het de hoogste tijd dat het publiek zou binnenkomen. Om 13.30 uur ging de zaal open en langzaam druppelde het vol. Er kwam zoveel publiek kijken dat er nog extra stoelen werden bijgehaald.

Richard-Proost_dansen-2015-IMG_3465

Na een heerlijke openingsdans van alle groepen werd het programma gepresenteerd. Het publiek was enthousiast over de dansen zeker toen juf Valerie met de 4 jarigen opkwam.

Het was een hele gezellige middag voor iedereen

Ook wij zijn op zoek naar kinderen die graag willen dansen. Wij geven al 14 jaar dansles in Oudewater. Alle kinderen, vanaf 4 tot 20 jaar, zijn dan ook hierbij uitgenodigd om eens kennis te komen maken met onze danslessen.

Bron: Richard Proost Sport | 12 december 2015
Foto’s: Richard Proost

Geef een antwoord