Danswedstrijd ‘Dance for Joy’ in Oudewater

Speciaal voor de jeugd houdt Cultuurhuis Oudewater in samenwerking met dansschool D’joy twee leuke dagen op 23 en 30 januari. Een spannende danswedstrijd om de eretitel ‘Beste danser van Oudewater’.

Zaterdag 23 januari zijn er bij Cultuurhuis Oudewater tussen 10.00 en 16.00 uur audities van de inmiddels 18 aangemelde groepen. Daarna kun je voor 2 euro meedoen aan een workshop musicaldance of breakdance. De jury en tevens workshopleiders zijn professionele dansers: Rick van Ginkel, Bram de Waal, Laura Jager en Ilana Immmerzeel. Alleen deelname aan de workshop is ook mogelijk.

Finale

Zaterdag 30 januari is de finale. Tussen 13.00 en 15.00 uur wordt het Cultuurhuis omgetoverd tot een heuse theaterzaal. De groepen die de auditie hebben overleefd moeten alles op alles zetten om de titel ‘Beste danser van Oudewater’ te winnen. Daarbij is niet alleen de choreografie belangrijk, maar ook de uitstraling en bovenal het plezier. Fulltime dansdocent Ilana Immerzeel heeft in september 2014 in Oudewater dansschool D’joy geopend en sindsdien gaat het allemaal als een speer. Naast de dansstijlen die ze al aan de vele leeftijdsgroepen geeft, wil ze nu ook musicaldance en breakdance geven. De dansschool heeft nu voor het eerst samen met Cultuurhuis Oudewater en programmacoördinator Saskia Wulterkens deze danswedstrijd georganiseerd in de hoop dat het een jaarlijks terugkerend dansfestijn zal worden. De demogroep van de dansschool doet ook aan de wedstrijd mee.

Aanmelden

Wie het leuk vindt om mee te doen aan deze danswedstrijd en tussen de 4 en 21 jaar oud is, kan zich voor 21 januari aanmelden via cultuurhuis@oudewater.nl. Wie graag wil komen kijken op 30 januari kan tickets bestellen voor 5 euro via bovenstaand adres. Kaarten zijn natuurlijk ook aan de kassa te koop, maar wees er snel bij, want op is op. Voor informatie over D’joy: www.dansschooldjoy.nl.

Dit artikel is geschreven door Linda Haars (14) met hulp van Margreet Nagtegaal.

Bron: Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | 20 januari 2016

Geef een antwoord