De BMM band met The Golden sound of pop history

The Golden sound of pop history wordt een muzikaal feestje met veel bekende nummers van de jaren ’60 tot heden. Van  The Rolling Stones tot aan De Dijk en van Tina Turner tot Carol Emerald
De BMM Band geniet vooral veel bekendheid in Montfoort. Zij zijn daar jaarlijks te zien op de jaarmarkt. Nu is het tijd om Oudewater te gaan veroveren. In 2018 zijn een nieuwe drummer,  extra gitarist en een nieuwe bassist tot de band toegetreden. Zangeres Marja Knotters, een bekende Oudewaterse, zong jarenlang in o.a. in de Klaverband.

BMM Band
Joost van Vliet, Michel van den Hadelkamp, Ton van de Berg, Marja Knotters, Dirk Westerhout en Jeroen Bresser

De BMM band heeft  Turning Buttons uitgenodigd voor een gastoptreden.  Turning Buttons is een relatief nieuwe band met talentvolle jonge muzikanten. Ook Turning Buttons treedt zondag voor het eerst in een nieuwe bezetting op.

Wie zin heeft om de dansschoenen aan te trekken komt zondagmiddag 19 mei naar de klepper  voor de BMM Band en Turning Buttons. Maar gewoon luisteren naar en genieten van de muziek die ze laten horen, is natuurlijk ook oké.

Het voorjaarsconcert is op zondag 19 mei in De Klepper en wie meer informatie wil kan die vinden in onze evenementenkalender:BMM Band

Bron: BMM Band | Eindredactie: Oudewater.net

Geef een antwoord