De viering van Oudewater 750 jaar Stad is voorbij… maar Oudewater.net blijft gewoon doorgaan!

De festiviteiten rond de verjaardag van de stad zijn afgelopen, het was een jaar vol hoogtepunten! Natuurlijk wil dat niet zeggen dat er niets meer te doen is, er is nog genoeg te zien en beleven in Oudewater! Sinds april 2014 zetten de vrijwilligers van de werkgroep Oudewater Online zich via het webportaal Oudewater.net in om alle activiteiten en bezienswaardigheden in Oudewater onder de aandacht te brengen en de bezoekers en inwoners van de stad te voorzien van nuttige informatie over Oudewater. Gemakkelijk vindbaar op een centrale plaats: Oudewater.net!

Sinds de start van de werkgroep, in oktober 2013, hebben er een aantal wisselingen plaatsgevonden binnen deze werkgroep. Er komt best veel bij kijken om deze prachtige website ‘in de lucht’ te houden, dus kunnen we wel wat extra handjes gebruiken. En daarom zijn wij op zoek naar jou!

Heb je affiniteit met websites, teksten schrijven en redigeren, informatie vergaren en administratieve werkzaamheden? Ben jij een organisatietalent, sociaal aangelegd en goed in contacten leggen? Kortom, lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden binnen onze werkgroep? Neem dan contact met ons op via info@oudewater.net of met één van onze vrijwilligers (Gerdine, Aad of Marion)! Graag nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek om jouw kwaliteiten te bespreken en te kijken wat jouw rol binnen ons team zou kunnen zijn.

We hopen snel van je te horen!
Tot ziens bij Oudewater.net!

Geef een antwoord