Diner actie voor Stichting Kenia Project

We weten het! Er bestaat in Oudewater een grote saamhorigheid. Dat was dinsdag 2 april 2019 wel weer duidelijk bij de diner actie voor Stichting Kenia Project.
Voor de vierde keer organiseerde deze stichting de dineractie. Het is een jaarlijks evenement geworden en ook nu weer met een mooi resultaat. “Wij zijn heel blij met het resultaat en het enthousiasme” aldus Bas Vliegenthart, voorzitter van de Stichting Kenia Project.

Vier restaurants: Abrona, 3 Keuken en Bar, Lumiere en Hex waren onderdeel van deze diner actie. Voor € 35,00 kon men in deze restaurants intekenen om een 3-gangen menu te nuttigen. Maar liefst € 20,00 per couvert werd afgedragen aan de Stichting Kenia Project van Leny en Teus Bos. En € 15,00 was voor de restauranthouder, die daarvoor de inkoop moest doen, het personeel beschikbaar moest stellen en hun deur moesten sluiten voor andere bezoekers op deze avond. Een fantastisch gebaar van deze enthousiaste restauranthouders, maar ook met een geweldig resultaat. Alle restaurants waren al heel snel volgeboekt. En het resultaat? 240 bezoekers, die totaal bijna € 5.000,–  bij elkaar hebben gebracht dat ten gunste komt van dit project.

Het doel van het Huruma Kindertehuis is om weeskinderen een toekomst te bieden. Het ideaal is om deze kinderen zonder zorgen om voedsel, te laten opgroeien en ze iets aan bagage mee te geven: lezen, schrijven, rekenen en weerbaar zijn. Kijk voor meer informatie op Stichting Kenia Project.

Dank enthousiaste ondernemers in Oudewater en dank aan de bezoekers!

Geef een antwoord