Duurzame inspiratie

Alle inwoners en ondernemers van Oudewater zijn van harte uitgenodigd om donderdagavond 25 juni naar het Oude Stadhuis te komen. Dan vindt namelijk de vierde bijeenkomst plaats van het Platform Duurzaam Oudewater. Dus heeft u ideeën over duurzaamheid in Oudewater, of bent u actief bezig met dit thema? Twijfel niet en kom vooral langs!

Tijdens deze bijeenkomst zal er gebrainstormd worden om input te leveren voor het Duurzaamheidsprogramma 2016- 2018. Dit is een programma van de gemeente waarin staat wat zij de komende jaren wil doen om Oudewater te verduurzamen. Tenslotte is er ruimte om verder te praten over de Duurzame Markt die op 10 oktober georganiseerd wordt in hartje Oudewater en over andere initiatieven.

Wat is het Platform Duurzaam Oudewater?

Er gebeurt in Oudewater al veel als het gaat om duurzaamheid. Er zijn vrijwilligers die zwerfafval opruimen, Energie Oudewater timmert flink aan de weg, steeds meer inwoners hebben zonnepanelen en er worden volop streekproducten geproduceerd.

De gemeente Oudewater wil op het gebied van duurzaamheid graag alle initiatieven, ideeën en enthousiaste mensen bij elkaar brengen in één platform. Zo kunnen we samen kijken hoe we Oudewater nog duurzamer kunnen maken en hoe we er nog meer mensen bij betrekken.

Praktische informatie

Datum: donderdag 25 juni
Tijd: 20:00 uur. Inloop vanaf 19:45, afsluiting rond 21:30 met een drankje.
Plaats: het oude Stadhuis (Visbrug 1 te Oudewater)

Aanmelden: is niet verplicht, maar het wordt wel op prijs gesteld. U kunt zich aanmelden via arkel.f@woerden.nl.

Bron: Gemeente Oudewater | 17 juni 2015

Geef een antwoord