Een opvallend roze bus met bijzondere inhoud

Op de Kerkwetering, vlak naast nummer 5, staat iedere woensdag van 10.00 tot 13.00 een mooie roze bus met daarin en daarnaast dameskleding met bijpassende accessoires. Hij staat er inmiddels een week of wat en het blijkt een bijzonder initiatief van Judith Boere.

Judith heeft een aantal opleidingen in die richting gevolgd, in een kledingzaak gewerkt, maar wilde graag voor zichzelf beginnen. “En om nou de hele dag in een winkel te zitten, vind ik ook niet alles”, vertelt Judith. “En als het met een foodtruck werkt, moet dat ook met een fashiontruck lukken. En het lukt! Ik sta op donderdag op de weekmarkt in Lopik, ik ga naar thuisparty’s, bezoek allerlei evenementen en sta sinds kort dus ook iedere woensdag hier. Ik heb een heel uitgebreide collectie wat betreft smaak, leeftijden en maten en nodig iedereen dus uit om eens even langs te komen. Er zit vast iets voor je bij.”

En voor iemand die nu denkt: ‘dat wil ik wel eens meemaken’ is het misschien handig om even naar de website of Facebookpagina te gaan.

Tekst en foto’s: Bert van der Horst | Zaterdag 17 juli 2021

Geef een antwoord