Een week lang geen doorgaand verkeer van en naar de A12

Aan het wegdek bij de tunnel in Papekop laat de gemeente asfalteringswerkzaamheden uitvoeren. Dat geldt ook voor het bruggetje tussen de J.J. Vierbergenweg en de Tuurluur. Dat betekent dat er een week lang geen doorgaand verkeer mogelijk is tussen Oudewater en de A12.

De aannemer die de klus uitvoert start maandagmorgen 31 augustus om 07.00 uur. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 4 september om 16.00 uur. In deze periode is het voor auto- en vrachtverkeer niet mogelijk om van Oudewater naar de A12 te rijden. Datzelfde geldt ook in omgekeerde richting. Verkeer vanaf afslag 13 (Waarder/Nieuwerbrug) op de A12 kan niet via de Tuurluur naar Oudewater.

Wie op de A12 komt vanuit de richting Den Haag/Rotterdam wordt omgeleid via de afrit Woerden (14), de N204 en N228. Op het kaartje hiernaast is de omleidingsroute aangegeven. Ter plekke staan ook omleidingsborden die automobilisten en vrachtwagenchauffeurs helpen hun weg te vinden.

Doordat de werkzaamheden gefaseerd plaatsvinden, kunnen de bewoners van de Papekopperdijk hun woning met de auto verlaten. Hetzij richting A12, hetzij richting Oudewater.

Fietsverkeer houdt wel vrije doorgang.

Bron: Gemeente Oudewater | 21 augustus 2015

Geef een antwoord