Er verschijnt weer een Recreatiekrant!

Vooruitkijkend naar een mooi toeristenseizoen, waarbij veel bezoekers worden verwacht in ons Groene Hart en de IJsselstreek, zal er weer een Recreatiekrant worden uitgebracht. De krant verschijnt huis-aan-huis in een oplage van 40.000 exemplaren en zal ook beschikbaar zijn bij de diverse TIP-kantoren, musea, campings en andere verspreidingspunten in de regio.
Het thema van dit jaar is HistorieRIJK in het Groene Hart.

Het doel van de Recreatiekrant is het bevorderen van toerisme en recreatie in Oudewater en wijde omgeving en dat is nou precies waar wij ook voor staan!

De magie van Oudewater zal uitvoerig worden belicht en bezoekers zullen worden uitgenodigd meerdere dagen in en om het mooiste stadje van het Groene Hart door te brengen.

We hopen dat veel toeristen, dagjesmensen, fietsers en wandelaar hun weg weten te vinden naar ons monumentale stadje. In Oudewater kun je terecht voor meer info bij het TIP kantoor in de Leeuweringerstraat. (tip@oudewater.net)

De Recreatiekrant zal ook een evenementenkalender bevatten. Organiseer  je een evenement  dat plaatsvindt tussen 1 mei en 31 oktober, meldt dit dan bij recreatiekrant@ijsselbode.nl

 

 

 

Geef een antwoord