Expositie Puik bij Galerie SilleKunst

‘Buitengewoon opmerkelijk’ is de ondertitel van de expositie Puik bij Galerie SilleKunst. Dat is werkelijk niet te veel gezegd! Zondag 1 februari was de officiële opening van deze expositie die maar liefst de hele maand februari te zien is.

Een keur van exposanten

In de prachtige en ruim opgezette galerie van SilleKunst zijn de werken te zien van negen exposanten: schilderkunst, fotografie en sculpturen van zowel Oudewaterse kunstenaars als ook daarbuiten. Een keur aan prachtige kunstobjecten, bereikbaar voor een brede doelgroep en in verschillende prijsklassen. Een lust voor het oog!

Grote belangstelling

De opening op 1 februari om 14.00 uur werd verricht door Tamara Sille, eigenaresse van Galerie SilleKunst, in de aanwezigheid van wel zeker 100 bezoekers. Onder het genot van een drankje en een hapje van Wijnproeverij Grandi Vini van Bernard Tesink en de muziek van pianist Chris Plu en Jazz zangeres Lise Gilsing konden de aanwezigen genieten van deze buitengewoon opmerkelijke expositie.

Bijna alle kunstenaars waren aanwezig en werden door Tamara Sille aan de aanwezigen voorgesteld: Abraham Blankers, Lisette Durinck, Rinus Hofman, Roos van der Meijden, Peter van Oostzanen, Marja Steinmetz, Marja Verkerk-Smit, Johnny en Kyrah de Wit en Jacky Zegers.

Een expositie die méér dan de moeite waard is. Die mag u niet missen! Voor meer informatie en openingstijden kijk op de website van SilleKunst!

Bron: Redactie Oudewater.net | 2 februari 2015

Geef een antwoord