Feestelijke opening HEMA in Oudewater

HEMA opent vrijdag 29 augustus haar deuren in Oudewater. De winkel wordt om 19.00 uur feestelijk geopend door onder andere burgemeester Pieter Verhoeve.

De winkel bevindt zich aan de Donkere Gaard 9 in Oudewater en biedt op een oppervlakte van 450 vierkante meter een uitgebreid assortiment aan HEMA-producten.‘‘In onze winkel kunnen klanten onder andere terecht voor kinderkleding, persoonlijke verzorging, huishoudelijke artikelen, schrijfwaren en voorverpakte koek en snoep’, zegt filiaalmanager Lizzy Hoogendoorn.

‘‘Voor diensten kunnen klanten ook bij ons terecht. Zo beschikken we over een tweedaagse fotoservice en een fotokiosk met direct-klaar afdrukken. Online bestellingen via de website hema.nl kunnen worden opgehaald in de winkel.’’

Feestelijke opening

Vrijdag 29 augustus zijn klanten van 9.00 tot 17.00 uur welkom bij de nieuwe vestiging in Oudewater. Om 17.00 uur worden de deuren gesloten om vervolgens om 19.00 uur feestelijk te worden geopend door onder andere burgemeester Pieter Verhoeve.

Pracht aan de Gracht

Na de feestelijke opening is de winkel tijdens het culinaire evenement ‘Pracht aan de Gracht’ tot 22.00 uur geopend.
De winkel aan de Donkere Gaard is van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur open. Op vrijdag is er koopavond tot 20.00 uur en op zaterdag kunnen klanten er terecht van 9.00 tot 17.00 uur.

Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | Woensdag 27 augustus 2014

Geef een antwoord