Feesten in een Ierse pub tijdens Oudewater LIVE!

Op zaterdagavond 24 november gaat voor de derde keer het dak eraf tijdens Oudewater LIVE in Muziekhuis Oudewater! Deze avond verzorgt feestband ‘Alice Springs’ de live muziek, zij zijn dé feest/folk act van Nederland. Om het Ierse pub gevoel helemaal compleet te maken verzorgt Grandi Vini een herfst bierproeverij, met heerlijke speciaalbier. Kortom een swingende feestavond die je niet mag missen!

Over ‘Alice Springs’

Alice Springs is de feest/folk act van Nederland, ontstaan in rokerige kroegen in het noorden van het land en doorgegroeid naar de grote podia van Nederland: Mainstage Oerrock, Glemmer, Noppop, Spijkerpop, Veenhoop Festival en vele andere festivals en feesttenten. Ze deelden het podium met Guus Meeuwis, Miss Montreal, Kensington, Di-RECT, Vangrail, Golden Earring, De kast en TenTemPiés.

Springende menigten met een pure inslag; Akoestische gitaar, banjo, viool, bas, trekzak en drumstel zorgen voor een volle unieke sound. Opzwepende folksongs en jigs van bijvoorbeeld The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly en Mumford & Sons. Alice Springs brengt knallende feestfolk naar alle festivals en tenten, en nu dus ook naar Muziekhuis Oudewater!

Over Oudewater LIVE!

Voor de derde keer organiseert Muziekhuis Oudewater het evenement Oudewater LIVE! Een dansfeest speciaal voor iedereen uit Oudewater en omgeving van 18 jaar of ouder. De vorige edities bleken een grote behoefte bij veel bezoekers te vervullen, gewoon een avond lekker ongedwongen dansen, zonder daarvoor ‘ver’ de stad uit te moeten. Met veel plezier organiseert Muziekhuis Oudewater daarom dit seizoen wederom twee Oudewater LIVE avonden, waarvan de eerste dus plaatsvindt op 24 november. De tweede avond vindt dit seizoen plaats op zaterdag 23 maart.

Voor meer informatie over het evenement, ga naar onze evenementenkalender!

Bron: Muziekhuis Oudewater | woensdag 7 november 2018

Geef een antwoord