Galerie Sille op de ART BREDA

Galerie Sille zal dit jaar voor de eerste keer deelnemen aan de ART BREDA.  Een inspirerende beurs voor kunst, antiek en design in het zuiden van Nederland. De beurs vindt dit jaar plaats van zondag 12 t/m zondag 19 mei, locatie Breepark waar u gratis kunt parkeren. We verwelkomen u graag!

Via onderstaande link kunt u een toegangskaart voor 2 personen gratis downloaden.
Uw toegangskaart voor 2 personen
We hebben ook papieren uitnodigingen voor de feestelijke openingsmiddag en avond op de dag voor aanvang van de beurs. Wilt u deze graag bijwonen? Mail ons uw adres, dan sturen we deze toe. Deze kaart geeft toegang tot de beurs op zaterdag 11 mei van 14:00 tot 21:00 uur.

Maar er is meer nieuws

Nieuw werk van Teis Albers

De bouquet serie van kunstenaar Teis Albers moet je in het echt zien, wat een details! ? Hij combineert zijn fotografisch met zijn grafische mixed-media kunst. Alle bloemen worden los gefotografeerd in zijn studio en later gecombineerd in een digitaal schilderij.
De werken zijn verkrijgbaar in een oplage van 10 op een door de klant gewenst formaat.

Nieuwe kunstenaars

Angelique Cremers maakt indrukwekkende beelden in brons. Soms elegant en subtiel, soms robuust. Het heeft altijd iets kwetsbaars. Zoals zij zelf schrijft: “Als beeldend kunstenaar zit de perfectie in de imperfectie. Ik wil graag met mijn beelden de ware puurheid in schoonheid raken”.

Stapels servies zijn voor Melanie van der Heijden vaak een leidraad in haar schilderijen, waarbij het gebruik van verschillende materialen het uitgangspunt is. Zo ontstaat er een gelaagd geheel waar je naar blijft kijken.  Zowel op het doek als in het echte leven legt zij de focus op het bijzondere van het alledaagse… of het bijzonder maken van het alledaagse.

Zet alvast in je agenda!

  • Galerie Sille op ART BREDA Stand 31 – 12 t/m 19 mei
  • Speciale avond met Reijersen Juweliers – 12 juni (info volgt)
  • Zomerexpositie met Kunst & Culinair terras – 22 juni

Bron: Sille Galerie & Kunstuitleen | Eindredactie: Oudewater.net

Geef een antwoord