Gezelligste winkel in Oudewater?

In de gemeente Oudewater is de derde editie van de Verkiezing van de Gezelligste Winkel gestart. Er kan vanaf nu gestemd worden via www.gezelligstewinkel.nl. Via deze site kan tot en met 9 januari 2015 gestemd worden op de gezelligste winkel van de gemeente Oudewater.

Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteitsverhouding en medewerkers. Er kan gestemd worden via de website, via Facebook en per SMS. Na 9 januari 2015 zijn er in de gemeente Oudewater twee titels te winnen.
De titel voor het hoogste gemiddelde cijfer en de titel voor de meeste stemmen. De gemeentewinnaars gaan door naar de finaleronde die wordt gehouden van 5 tot en met 23 februari 2015.

De winnende winkels in de finale maken kans op de felbegeerde provincie-, of misschien zelfs de landelijke titel.
“De verkiezing biedt meer dan alleen de te winnen titels”, zegt de organisator van de verkiezing, Wilfred Romijn van Vote Company. Deelnemers met 200 stemmen of meer ontvangen na afloop van de verkiezing een gratis persoonlijk rapport met onder meer verbeterpunten en reviews.

KiKa is voor de derde maal op rij, weer het goede doel dat aan de verkiezing is verbonden. Dit goede doel ontvangt een mooie cheque tijdens de Award Uitreiking in Kasteel de Hooge Vuursche. De Verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met OndernemersUnited en KiKa.
Meer informatie is te vinden op de website www.gezelligstewinkel.nl.

Zenderstreek Montfoort & Oudewater | 20 november 2014

 

Geef een antwoord