Grachtenvaert Oudewater nu ook online te reserveren!

Grachtenvaert Oudewater is al jaren een begrip in de toeristenbranche van Oudewater! Menig toerist heeft ons mooie historische stadje vanaf het water bewonderd met een Grachtenvaert of Schutvaert. Maar ook de eigen inwoners van Oudewater maken graag gebruik van de rondvaarten met de mooie fluisterboot de ‘Geelbuik’.

De Grachtenvaert vaart door de grachten en over de Hollandsche IJssel en biedt zicht op het cultureel erfgoed, terwijl de gids aan boord uitvoerig vertelt over de historie en monumentale panden van onze stad.

Met een Schutvaert wordt gevaren via de historische schutsluis naar het rustieke oostelijke gedeelte van Oudewater en het wonderschone riviertje de Lange Linschoten met onderweg zicht op het stadskantoor en het kunstwerk ‘Naiaden’ en uitleg van de gids.

Online boeken

Ook tijdens het vaarseizoen van 2017, dat loopt van 1 april t/m 29 oktober, zijn er volop mogelijkheden om een mooie rondvaart te maken. Kaartjes kunnen net als voorgaande jaren weer worden gekocht bij het Toeristisch Informatie Punt Oudewater. Maar waar voorheen alleen aan de balie of telefonisch gereserveerd kon worden, heeft Grachtenvaert Oudewater vanaf dit jaar iets nieuws. Vanaf 1 april kunnen kaartjes ook online geboekt worden! Zo bent u altijd verzekerd van een plekje aan boord van de Geelbuik!

Via de website van Grachtenvaert Oudewater (www.geelbuik.nl) of Oudewater.net (www.oudewater.net) komt u bij het online boekingssysteem, waar een keuze gemaakt kan worden in datum en tijd voor een rondvaart. Op deze sites zijn ook de vaardata en –tijden te vinden!

De schippers en gidsen van Grachtenvaert Oudewater zijn helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!

Bron: Grachtenvaert Oudewater | 30 maart 2017

 

Geef een antwoord