Groot onderhoud N228 tussen Oudewater en Montfoort

Zoals u wellicht al weet gaan er werkzaamheden aan de provinciale weg N228, de verbindingsweg tussen Oudewater en Montfoort plaatsvinden. Op 24 april hebben wij van Provincie Utrecht opdracht gekregen voor de uitvoering van dit groot onderhoud.

In de periode tussen 25 mei en 15 juni 2015 zullen wij de werkzaamheden tussen hectometer 12.55 t/m 17.3 uitvoeren. De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het frezen van de asfaltlagen;
  • Het aanbrengen van een asfaltwapening;
  • Het aanbrengen van een asfalttussenlaag;
  • Het aanbrengen van een nieuwe geluidsreducerende asfaltdeklaag;
  • Het aanbrengen van bermverharding.

 

Gezien de impact op bereikbaarheid van de aanwonenden en voor het doorgaand verkeer is gekozen voor een zo’n kort mogelijke uitvoeringstijd. Voor uw en onze veiligheid en een korte doorlooptijd zullen de werkzaamheden buiten het verkeer plaatsvinden. Dit wil zeggen dat er geen doorgaand verkeer mogelijk is tijdens de werkzaamheden.

De werkzaamheden starten aan de kant van Oudewater en gaan in de richting van Montfoort. ’s Nachts voor de onderlaag en in het weekend, overdag, voor de deklaag. De werkzaamheden vinden plaats in de nachten van 26 t/m 29 mei en de weekenden van 30/31 mei en 6/7 juni. De nachtafsluitingen duren van 20.00 uur ’s avonds tot 06.00 uur ’s morgens. De weekendafsluitingen duren van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur.

Wij zijn ons er van bewust dat de werkzaamheden hinder met zich mee brengt. Wij stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk te informeren omtrent de werkzaamheden en vragen begrip voor de onvermijdelijke overlast.

Bron: Versluys Groep | Provincie Utrecht

Geef een antwoord