Hanno ‘sloopt de crisis’

Theaterzanger Hanno van der Loo speelt zaterdag 6 juni zijn programma ‘Sloop de crisis!’ in het kerkje aan de Leeuweringerstraat 12 in Oudewater.

Hanno van der Loo is zaterdag 6 juni in Oudewater te zien met de voorstelling ‘Sloop de crisis!’.

Het programma duurt een half uur en wordt drie keer gespeeld: om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. De entree is vrij, bezoekers kunnen na afloop zelf bepalen wat de voorstelling hen waard was.

Voor en na de voorstellingen is er koffie en thee verkrijgbaar. Van der Loo speelde onlangs in de musical ‘Tussentijd’ de veelzijdige rol van slechterik Van Lek. Met een knipoog zegt hij: “Ik hoop dat ik mijn imago in Oudewater een beetje kan oppoetsen.’’

Schavot

‘‘De voorstelling ‘Sloop de crisis!’ is een Nederlandstalige voorstelling met voornamelijk eigen teksten, waarin de economische crisis, een identiteitscrisis en een midlifecrisis om voorrang vechten.

Het nagejaagde erepodium dreigt een schavot te worden, maar dan neemt het verhaal een wending”, legt theaterzanger Van der Loo uit.

Ernst en humor

Pianist Jaco Benckhuijsen levert een onmisbare bijdrage aan deze muzikale voorstelling, waarin ernst, humor en muzikaliteit hand in hand gaan.

Hanno van der Loo speelt de voorstelling binnenkort ook in Delft en onlangs speelde hij het programma al in Haastrecht, tijdens het Eenakterfestival.

Bron: Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | 27 mei 2015 

Geef een antwoord