Hilarische en stevige oudejaarsles bij Richard Proost Sport

Richard-Proost-Sport_OudewaterZoals ieder jaar sluit de sportschool van Richard Proost in Oudewater af met een speciale oudejaarsles. Deze les bestond uit verschillende zeer uiteenlopende onderdelen: enerzijds bijzonder stevige oefeningen en anderzijds nogal hilarische momenten.

Richard-Proost-Sport_OudewaterHet maximum van 60 deelnemers werd vrij snel bereikt en er moesten dan ook enkele liefhebbers teleurgesteld worden. Die misten inderdaad een leuke les zo aan het einde van het jaar.

Na een behoorlijk inspannende, maar o zo gezellige gezamenlijke warming-up werden drie groepen van zo’n 20 deelnemers gevormd.

Drie afwisselende lessen

Richard-Proost-Sport_OudewaterEen van die groepen bleef in de zaal boven om te spinnen en voor een korte les body pump; beide waren voor wie zulk soort lessen nooit volgt behoorlijk zwaar, maar gaven ook wel veel voldoening.

 

Een tweede groep deed aan Oudhollandse spelletjes, zoals sjoelen en zaklopen, en ging verkleed op de foto. Dit was uiteraard nauwelijks inspannend, maar wel heel erg leuk.

Richard-Proost-Sport_Oudewater Richard-Proost-Sport_Oudewater

RPS_fitness1_IMG_9548

De derde groep ging in de fitnessruimte aan het werk om daar in een behoorlijk tempo allerlei oefeningen te doen. Ook dit kon ook heel wat van de deelnemers vragen, maar als je het rustig aan wilde doen, was er niemand die je dit kwalijk nam.

Het was gezellig een beetje hard werken. Na een half uurtje wisselden de groepen van plaats, zodat iedereen aan het einde van deze sportjaarafsluiting van alles had gedaan.

Richard-Proost-Sport_Oudewater

Na de wederom gezamenlijk afsluitende cooling-down stond de koffie met door Richard en Ingrid lekkere zelf gebakken appelflappen al klaar. Een leuke afsluiting door het complete aardige en deskundige team van Richard Proost Sportschool.

Bron en beeldmateriaal:
Richard proost Sport – redactie Oudewater.net |  2 januari 2016

Geef een antwoord