Humoristische reisverhalen vol grappige perikelen

Tijdens het overwinteren in Puerto Rico op Gran Canaria schreef Gerard Feller graag columns en korte verhalen. Deze reisverhalen zijn nu gebundeld in een boekje.

Gerard Feller vertelt dat het schrijven echt een hobby van hem is. “Ik hou ervan om mensen te observeren en in mijn verhalen overdrijf ik graag.” Feller herkent zich in Kees van Kooten die van zichzelf zei: ‘Ik schrijf de verhalen voor mijzelf en moet er zelf het hardste om lachen’. Feller schrijft over de restaurants, de slinkse verkooptrucjes en het onvermogen van de Spanjaarden om goed met zijn verstandelijk beperkte dochter Karin om te gaan. Zijn verhaaltjes plaatste Gerard Feller vervolgens op schrijverspunt.nl. Daar kreeg hij veel reacties op. Via het schrijversblog werd de mogelijkheid geboden om een boekje te drukken van alle columns. “Ze waren gelijk enthousiast en zij geven het uit.”
Gerard Feller schreef onder een pseudoniem, Gerard Treffers. Het boekje kreeg de titel ‘Perikelen in Puerto Rico’ en Karin staat lachend op de cover. Door haar verstandelijke beperking en grote interesse voor bling bling sieraden leverde dat juist in Puerto Rico veel stof op voor mooie anekdotes. Het boekje is te koop bij The Read Shop en EMTÉ in Oudewater of via internet voor € 14,95.

Bron: Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | vrijdag 16 november 2018

Geef een antwoord