Inwoners op fotomozaïek

Burgemeester Pieter Verhoeve komt er in ieder geval op te staan: het fotomozaïek in het kader van Oudewater 750 jaar Stad.

De organisatie van het feestjaar roept bewoners van de gemeente Oudewater op om ook een pasfoto te uploaden op de website www.oudewater750jaar.nl.

Feestjaar

Op die manier komen de inwoners terecht op een groot fotomozaïek, dat buiten komt te hangen tijdens het feestjaar én daarna. De organisatie van het feestjaar stelt dat ‘Oudewater wordt gemaakt door zijn inwoners’. Om dit te symboliseren wordt dit grootse fotomozaïek gemaakt.

Foto uploaden

Wie ook op deze collage terecht wil komen, kan een portretfoto uploaden van 4 tot 5 cm.
Zorg ervoor dat het portret niet van veraf wordt gemaakt en dat er niet meerdere personen op staan, dat maakt de foto onduidelijk, aldus de organisatie.
Het is mogelijk om foto’s aan te leveren in kleur en in zwart/wit, staand en liggend. Deelname is bedoeld voor mensen die in de gemeente Oudewater wonen of die er ooit gewoond hebben.
De locatie waar het fotomozaïek komt te hangen, wordt in overleg met de gemeente Oudewater bepaald. De datum waarop het mozaïek wordt onthuld zal in een later stadium bekend worden gemaakt.

Informatie

De kosten voor deelname aan het mozaïek bedragen 5 euro. Meer informatie over het fotomozaïek is te vinden op de site: www.oudewater750jaar.nl.

Geef een antwoord