Jan Braber houdt solo-expositie

Jan Braber, kunstenaar en binnenhuisarchitect, houdt zondag 22 maart een solo-expositie van zijn schilderijen bij Galerie Sille in Oudewater. De solo-expositie wordt gehouden ter ere van zijn pensionering als ambtenaar bij de gemeente Montfoort.

Na een werkzame periode van 47 jaar is Jan Braber zich helemaal gaan toeleggen op de kunst en de binnenhuisarchitectuur. Op 28 februari deed hij voor de laatste keer de deur van het stadskantoor van Montfoort achter zich dicht. De stad Montfoort waar hij 39 jaar met hart en ziel voor heeft gewerkt.

In de dagelijkse praktijk was hij adviseur informatievoorziening en bedrijfsvoering en in 2009 trad hij op als interieurontwerper en projectleider van de renovatie van het stadskantoor van Montfoort.

Na zijn pensionering heeft hij zich helemaal gericht op de kunstzinnige uitingen. Een mooi moment om met een solo-expositie in Galerie Sille stil te staan bij de start van een nieuw begin. Wie kennis wil maken met de schilderijen van Jan Braber, of met de kunstenaar het glas heffen op een nieuw begin, is welkom in de galerie.

De feestelijkheden rond de expositie zijn van 14.00 tot 17.00 uur in galerie SilleKunst aan de Goudsestraatweg 8 in Oudewater. En er wordt een schilderij verloot.

Bron: Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | 18 maart 2015

Geef een antwoord