Jannie ‘Koeienmuseum’ Verwoerd op stip bij ‘5 Uur Live’

Jannie Verwoerd uit Papekop, van het inmiddels toch wel heel bekend geworden Koeienmuseum, komt op 3 januari 2018 bij het onderdeel ‘Op de stip’ in het programma ’5 Uur Live’ van RTL4. De opnamen verliepen vlot en Jannie bleek ook wel wat gewend wat dat betreft. Het wordt vast een leuk onderdeel van een ongetwijfeld weer aardige uitzending.

Na ‘Man bijt hond’ in 2008 en een opname door RTV Krimpenerwaard, wist deze keer RTL4 Jannie Verwoerd met haar Koeienmuseum te vinden.

Koeienmuseum_Jannie-Verwoerd_RTL_IMG_4915

Een crew van vier mensen bracht het verhaal van Jannie en het museum met de enorme collectie aan allerlei grote en kleine dingen die allemaal met koeien te maken hebben op een vriendelijk manier en ongetwijfeld professioneel in beeld.

Jannie-Verwoerd_Koeienmuseum_RTL_IMG_4929Een greep uit de bonte verzameling zal tijdens het verhaal van Jannie te zien zijn in het programma ‘5 Uur Live’ op 3 januari. De kijker krijgt dan niet alleen theedoeken, T-shirts en theekopjes te zien, maar ook zingende, vliegende en dansende koeien. En zo niet? Toch maar even zelf gaan kijken in het Koeienmuseum.

Bron: Oudewater.net | 2 januari 2018

Geef een antwoord