Jeugdbrandweer Oudewater wast auto’s

De jeugdbrandweer Oudewater wast zaterdag 28 maart tussen 10.00 en 14.30 uur auto’s bij de brandweerkazerne aan de zijde van de Westsingel in Oudewater.

De kosten voor het wassen van de auto zijn 7 euro voor de buitenkant en voor de complete auto – binnen en buiten – zijn de kosten 10 euro.

Met deze wasactie wil de jeugdbrandweer geld ophalen om de kosten voor deelname aan de Kleurrijke Jeugdbrandweer Oefenweek (KJO) te kunnen bekostigen.

Aan deze jubileumversie van de KJO doen de jeugdbrandweerkorpsen uit de provincie Utrecht mee en daar wil de jeugdbrandweer Oudewater niet ontbreken. Het is de eerste keer dat de jeugdbrandweer mee wil doen aan de KJO. “Want het is niet meer mogelijk om zelfstandig op kamp te gaan, zoals wij dat tot 2014 nog mochten van de veiligheidsregio Utrecht (VRU)’’, legt de jeugdbrandweer Oudewater uit.

In de tijd dat de auto wordt schoongemaakt, kunnen bezoekers een kijkje nemen in de brandweerkazerne. Wie voorkeur heeft voor een tijdstip voor de wasbeurt kan dit doorgeven via oudewater@jeugdbrandweer.nl.

Daarnaast doet de jeugdbrandweer een ‘heitje voor een karweitje’ voor particulieren en bedrijven. Meer informatie: oudewater@jeugdbrandweer.nl.

Bron: Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | 25 maart 2015

Geef een antwoord