Johan Derksen sidekick burgemeester Pieter Verhoeve bij MidlandFM

Stem woensdag 28 juni af op Midland 107.5 FM of luister online www.midlandfm.net .
Van 10.00 – 12.00 uur pakt Pieter Verhoeve, burgemeester van Oudewater, de microfoon in het programma 50 Beaufort. Hij heeft een lange gastenlijst samengesteld en kijkt ernaar uit om hen het hemd van het lijf te vragen. Een viertal journalisten staan hem bij.

Een van de journalisten is Johan Derksen, maar ook Koert Westerman (sportjournalist RTL), Bert van Hoogen ( AD) en Mark van der Wel (RTV Utrecht) zijn erbij. Aan de hand van gesprekken met gasten komen de vele facetten van Oudewater aan bod. Het programma duurt twee uur en is opgedeeld in vier blokken, elk met een eigen thema. Er wordt gestart met het thema Ouderen, waarna Vrijwilligerskracht, Recreatie & toerisme en Veiligheid volgen.

12 gasten

In twee uur tijd komen 12 gasten langs. Benieuwd wie dat zijn? Een tipje van de sluier: Joyce Jacobs, dit jaar aangetreden als nieuwe directeur van de Wulverhorst, Sietze Ypma, voorzitter van het Hospice dat inmiddels 1 jaar bestaat, Joost Middelman, voorzitter van de winkeliersvereniging, Franca van Winkel, directeur Rabobank Utrechtse Waarden en Marc Roemer, wijkagent Oudewater.

Tijdens de uitzending wordt muziek gedraaid van stadsbeiaardier Gildas Delaporte en stadsorganist Gerben Mourik.

Bron: gemeente Oudewater | dinsdag 27 juni 2017

Geef een antwoord